Videeeeo!

Heyy puser!
Im soo sorry for sen blogging, men jeg har faktisk vert en stund på nærbø.Først var jeg på Jean Paul åsså gikk jeg til mormor en tur! Jeg kjøpte ennda en eos,og en ny genser på butikken. Du lurer sikkert hæææh, ennda en eos? But lillebroren min fikk vist til og kaste min i ovnen. Haha, smart men gjør ikke så mye kjøpte meg ny, en gul en faktisk. Her er en kjapp video så jeg laget på 4 minutt sansirka. Bare en liten inspirasjon om blogg vs blogg,og konkuransen. Spill den av flere ganger vist du ikke hører hva jeg sier. Vi snakkes (K)Valgte i grå tone denne gangen.

-KINHEY

5 kommentarer

Celine :D

11.feb.2010 kl.20:27

haha, hørte litt men ikke mye :P

agnes4ever

11.feb.2010 kl.20:48

Heisann , jeg elsker bloggen din og gleder meg til å fortsette å følge den videre <3 www.agnes4ever.blogg.no <-- vil du kansje ta en tur innom ?? : )

Carina

11.feb.2010 kl.21:44

Herlig :)

Janna ( jh_meling@msn.com )

12.feb.2010 kl.11:07

Haaii... XD

Ja d e den me såg på skolen :p

Likte du an???

Hot??? NOT!

Klem Janna

xoxo

Takk for kometaren!

anonym

16.feb.2010 kl.14:47

hvorfor lager du i fast motion?

det er teit!

vi hører jo ingenting!

...

Skriv en ny kommentar

KINHEY

KINHEY

12, Hå

Hey søtinger! Du har nå rotet deg inn i min blogg,og jeg kaller meg selv for kinhey. Det er noen grunner til det,og du finner det nok vist du ser deg litt runt om på bloggen min. Jeg blir kjempe glad for kommentarer,og kommenterer alltid tilbake når andre gir meg kommentar. Vist det skulle vere noe mer, spør!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits